Toon al het nieuws

Over de club/webcam

Overzicht contributietarieven en de wijze van inschrijven

Meer over de club

Vrijdag 29 mei

Vutters op bezoek (afgelast, corona)

Voorjaarscompetitie Vrijdag (afgelast, corona)

Zaterdag 30 mei

Voorjaarscompetitie Zaterdag (inhaaldag) (afgelast, corona)

Vrijdag 5 juni

Voorjaarscompetitie Vrijdag (inhaaldag) (afgelast, corona)

Zondag 7 juni

Open toernooi (afgelast, corona)

Toon volledige agenda

Nu.nl Tennis

Grand Slam-winnares Osaka bestbetaalde vrouwelijke sporter ter wereld
Naomi Osaka mag zich volgens het Amerikaanse zakentijdschrift <em>Forbes</em> de bestbetaalde vrouwelijke sporter ter wereld noemen. De tweevoudig Grand Slam-winnares lost Serena Williams af als nummer één van de lijst.
Georgische tennisser Basilashvili opgepakt na vermeend slaan van ex-vrouw
De Georgische tennisser Nikoloz Basilashvili is deze week in zijn woonplaats Tbilisi gearresteerd op verdenking van het plegen van huiselijk geweld. Zijn ex-vrouw Neka Dorokashvili claimt dat de nummer 27 van de wereldranglijst haar heeft geslagen.
Clijsters wil comeback voortzetten: 'Ik heb het zeker nog niet opgegeven'
De comeback van Kim Clijsters is door de coronacrisis vooralsnog beperkt gebleven tot twee wedstrijden, maar ze weigert de handdoek nu al in de ring te gooien. De 36-jarige Belgische blijft erin geloven dat ze kan terugkeren in de tennistop.
Djokovic organiseert alternatief tennistoernooi in Balkanlanden
Novak Djokovic is niet van plan om nog maanden te wachten op het spelen van een toernooi. De Servische nummer één van de wereld organiseert volgende maand zelf een evenement in de Balkanlanden dat geldt als alternatief tijdens de coronacrisis.
Australische tennislegende Ashley Cooper (83) overleden
De Australische tennislegende Ashley Cooper is vrijdag op 83-jarige leeftijd overleden. De viervoudig Grand Slam-winnaar in het amateurtijdperk was al geruime tijd ziek.
Voorzitter ATP houdt hoop dat tennisseizoen dit jaar nog hervat kan worden
Voorzitter Andrea Gaudenzi van tennisbond ATP blijft erin geloven dat er dit jaar nog toernooien gespeeld kunnen worden. Door de coronacrisis ligt het seizoen al maanden stil en meerdere toptennissers houden er rekening mee dat ze pas in 2021 weer in actie kunnen komen.
WTA en ATP verlengen tennisloze periode tot en met 31 juli
De WTA en de ATP hebben vrijdag gezamenlijk besloten om de periode zonder toernooien te verlengen tot en met 31 juli. De vrouwen- en mannenbond hopen nog steeds dat er dit jaar getennist kan worden.
Djokovic is ervan overtuigd dat hij Grand Slam-record kan verbeteren
Novak Djokovic is ervan overtuigd dat hij de tennisser met de meest gewonnen Grand Slam-toernooien kan worden én het langst de eerste plek op de wereldranglijst kan bezetten. De Serviër ziet nog veel perspectief.
Meer van Nu.nl Tennis