Bridge seizoen 2019-2020

Beste bridgende tennissers, tennissende bridgers en andere belangstellenden,
We zijn weer gestart met onze wekelijkse bridge-avonden, onder leiding van Gerda Vroegop. De aanvang is om 19:30 uur en zoals eerder ligt de nadruk vooral op gezelligheid. Ook beginners zijn meer dan welkom en worden klaargestoomd voor spoedige deelname op ons bescheiden niveau.
De leden en vrienden van LTC Maasdam  kunnen sowieso meedoen. Ook anderen, mogelijk introducées zijn van harte welkom maar van hen wordt een bescheiden bijdrage van € 5,00 per avond verwacht. Bevalt de kennismaking dan kunnen ze uiteraard besluiten vriend van LTC Maasdam te worden.

Foute kaarten

Onlangs heeft een deel van de bridgers een bezoek gebracht aan het Bridgemuseum. Daar is onder andere de onderstaande foto gemaakt van de foute kaarten. Wil je weten wat er fout is, loop dan eens langs op een woensdagavond voor het antwoord.

Bridge bij LTC Maasdam

Het bridgen bij LTC Maasdam staat open voor leden en/ of donateurs van de vereniging. Je kan donateur worden van de vereniging voor € 35 per jaar.
Wil je alleen af en toe een keertje meespelen, dan vragen wij een bijdrage van € 5 per keer.
(tot het maximum van € 35 voor het seizoen is bereikt).

Heb je vragen ?  stuur een email naar bridge@ltcmaasdam.nl